Carnaval training groot succes!

Op donderdag 16 februari heeft Flash Veendam een ouder/kind carnaval training georganiseerd. Wat een succes! De opkomst van verkleedde ouders en kinderen was enorm. Het is leuk om te zien hoe veel ouders en kinderen verkleed waren in allerlei gekke kostuums.

Na afloop van de training was er voor 29 mini’s een carnaval. Dansen, springen, zingen, polonaise lopen, chips rijgen op een dropveter, stoelendans en ballonnen trappen (ook de fotograaf van Parkstad deed mee. Na afloop smikkelen de kinderen van heerlijke pannenkoeken, gemaakt door onze Rob van het Sportplein.

Wat een plezier en wat hebben we genoten! We weten nu ook wie de beste pannenkoekenbakker van Veendam is. Rob, bedankt voor het bakken! Alle hulp-moeders bedankt voor jullie hulp en inzet!

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk het fotoalbum Carnaval.

Nog geen reacties op bericht: "Carnaval training groot succes!"

    Wil je reageren?