Zaterdag 25 februari Flash activiteiten Poiesz Veendam

Zaterdag 25 februari 2017 staat Flash Veendam met een kraampje bij de supermarkt Poeisz in Veendam, waar Flash de weekaanbiedingen verkoopt. Bij de aankoop van roze tompoezen zijn 15 Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. Kijk op de website van Poiesz voor andere actuele weekaanbiedingen.

Binnen in de winkel staan een paar van onze jongste jeugdleden zoveel mogelijk munten binnen te halen. We vragen alle klanten om de Jeugd Sponsor Munten deze dag aan Flash te schenken, zodat onze buis aan het einde van de dag flink gevuld is. Buiten is de jeugd gezellig aan het beachvolleyballen.

We maken er een gezellige dag van. We vinden het erg leuk wanneer jullie ons een bezoek brengen. We nodigen alle jeugdleden uit om gezellig een wedstrijdje te beachvolleyballen naast de winkel. Jullie zijn van harte welkom!

Nog geen reacties op bericht: "Zaterdag 25 februari Flash activiteiten Poiesz Veendam"

    Wil je reageren?